Preskoči na sadržaj
Univerzitet u Tuzli | Tehnološki Fakultet Ministarstvo obrazovanja i nauke TK
  • Niste prijavljeni u sustav. (Prijava)
  • Naslovnica

III godina

  1. Naslovnica
  2. E-kolegiji
  3. I CIKLUS
  4. Prehrambena tehnologija
  5. Prehrambena tehnologija
  6. III godina

Koloidna hemija

  • Nastavnik: Husejin Keran

Sirovine biljnog porijekla

  • Nastavnik: Dijana Milicevic

Biološki aktivne komponente hrane

  • Nastavnik: Midhat Jasic

Tehnologija vrenja

  • Nastavnik: Zoran Iličković
  • Nastavnik: Amel Selimovic

Sirovine animalnog porijekla

  • Nastavnik: Meho Basic
  • Nastavnik: Milica Vilusic

Uvod u prehrambeno-procesno inženjerstvo

  • Nastavnik: Edisa Papraćanin
Donated by Leftor